Dine påmeldinger

Dine påmeldinger, og det du arrangerer. NB! Du må sjekke selv at ikke noen av påmeldingene dine kolliderer med hverandre!

(Du har ikke meldt deg på noen arrangementer ennå.)

Påmelding

NB! Denne sida er ikke oppdatert for 2018 ennå!

Du kan betale i døra på Hexcon, og skrive deg på arrangementer der, eller bare møte opp ved spillstart og se hvor det er ledig plass.
Eller du kan forhåndspåmelde deg, som både gjør det billigere for deg, mer forutsigbart for oss og mer sannsynelig at du får spille det du vil. 
Forhåndspåmeldinga er delt i to:

 • Du betaler via i nettbank til konto 4212 26 93842 NB: Dette er ikke samme kobntonummer som i fjor! Mer om betaling (blant annet priser!) finner du under Praktisk
 • Du melder deg på arrangementer her på nettsida

Du kan gjøre dette i den rekkefølgen du vil.

Forhåndspåmeldinga er åpen fra mandag 11.september til fredag 20.oktober. Du kan også betale i døra, men det koster litt mer. Mer informasjon under Praktisk.

Påmelding til enkeltarrangementer

Du melder deg på enkeltarrangementer slik:

 1. Logg inn eller opprett bruker på dette nettstedet
 2. Du vil da bli spurt om noen personopplysninger. Disse trenger vi for å få Hyperionstøtte.
 3. Gå til oversikt over påmeldinger og klikk på knappene for påmelding for det du vil spille. (Du finner også påmeldingsknapp under beskrivelsene av hvert enkelt arrangement.)

Noen ting å være klar over:

 • Du må passe på selv at arrangementene du vil spille ikke kolliderer med hverandre i tid. Øverst på denne sida vil du se ei liste over alt du er påmeldt og alt du arrangerer.
 • For en del av rollespillene går det an å melde seg på både som spilleder (GM) og som spiller. Som spilleder får du scenariet på forhånd så du kan forberede deg (i aller verste fall får du det når Hexcon starter, men vi skal gjøre vårt beste for å sende ut på forhånd).
 • Det går an å forandre på hvilke arrangement du er påmeldt fram til påmeldingen stenger. Etter det låser vi forhåndspåmeldingene for å ha tid til å planlegge og skrive ut lister.

Prioritering til arrangementer

Hvis det blir for lite plass på noen arrangementer vil folk få plass i denne rekkefølgen:

 1. De som har betalt på forhånd og meldt seg på her på denne nettsida få plass først. De som betaler først kommer først i køen.
 2. På selve Hexcon legger vi ut påmeldingslistene på papir. Det blir da mulig å melde seg på ved å skrive seg på listene, etter de forhåndspåmeldte. Folk blir da prioritert i den rekkefølgen de skriver seg på lista.
 3. Til slutt kommer de som møter opp ved oppropet rett før spillet starter.

For mange spill er det plass til alle som vil spille, inkludert de som møter opp ved oppropet. Men for de mest populære spillene (gjelder ofte rollespill) hender det at det ikke blir plass til alle.