Praktisk

Rosenborg skole

NB! Denne sida er ikke oppdatert for 2018 ennå!

Tid

27. til 29. oktober 2017. Vi åpner dørene klokka 16.00. Programmet starter 17.30, før det kan du spille småspill.

Sted

Rosenborg ungdomsskole, Stadsingeniør Dahls gate 1 (se kartlenke).

Ankomst

Du kommer deg til Rosenborg skole ved å ta buss 63 og gå av på Festningsgata holdeplass. Kommer du fra Værnes, kan du ta Nettbuss Flybussen og bytte til buss 63 på Strindheim holdeplass. Enkeltbilletter (ikke tur-retur) gir gratis overgang til rutebusser i byen.

Aldersgrense

For å delta på Hexcon må du være født i 2003 eller tidligere. Barn som er yngre enn dette kan slippe inn i følge med foresatte, og slipper å betale inngangspenger. Det vil være opp til hver enkelt arrangør å bestemme om et arrangement er egnet for barn.

Påmelding

Forhåndspåmeldinga er åpen til mandag 23. oktober. Det går an å møte opp og betale i døra, uten forhåndspåmelding. Du kan melde deg på arrangementer ved å skrive deg på liste under selve Hexcon, eller bare møte opp ved spillstart og se hvor det er plass.

Priser

Hexagonmedlemskap: Er du ikke allerede medlem av Hexagon må du betale det. Er du allerede medlem slipper du det.

 • 50,- (Må kjøpes på Hexagon før du forhåndsbetaler eller forhåndsbetales sammen med forhåndsbetalingen, kan betales i døra hvis du betaler i døra.)

Adgang til hele Hexcon:

 • 180,- (forhåndpåmelding)
 • 240,- (i døra)

Dagsbillett:

 • 60,- (forhåndspåmelding)
 • 120,- (i døra)

Bankett:

 • 200,- (menyen blir oksestek fra Skansen Catering (det er mulig å få vegetarmat også) med diverse puddinger til dessert.) Merk at i tillegg til å betale for banketten melder du deg på den som ethvert annet arangement.

(Eksempel: Hvis du ikke er Hexagonmedlem og forhåndsbetaler for hele Hexcon og vil være med på banketten forhåndsbetaler du: 50,- (Medlemskap) + 180,- (adgang) + 200,- (bankett) =430,-)  Mat og drikke

  Det serveres tre gratis brødmåltider i løpet av con'et: Kveldsmat fredag, og frokost lørdag og søndag. I tillegg har vi en kiosk med brus, snop og varm-mat. På lørdag holdes den tradisjonsrike Hexcon-banketten, med en ordentlig middag og dessert.

  Ta med innesko

  Vi får ikke gå med utesko inne. Ta med innesko!

  Overnatting

  Det vil bli satt av rom til overnatting (ta med sovepose og liggeunderlag). For de som vil ligge litt mer behagelig er det mulig å ta inn på Trondheim Vandrerhjem (som ligger i nærheten) eller hotell. Vi disponerer ikke dusj på skolen, men du kan leie dusj på Trondheim Vandrerhjem til 20 kr per dusj.

  Meld deg som spilleder, og ta med egne brettspill

  Vi har en del spill og spilledere klare, men ved stor pågang vil vi være avhengig av flere spill og flere spilledere for at alle skal få spille det de vil. Meld deg som spilleder og ta gjerne med spill til noen av arrangementene du vil være med i.

  Spørrekonkurranse

  For mer informasjon om konkurransene, se egen beskrivelse av spørrekonkurransen.